Leta i den här bloggen

torsdag 31 januari 2013

Prismacolor

Ja, jag fortsätter att öva och öva på att teckna ansikten... Här har jag använt mina Prismacolor-pennor, och jag är riktigt förtjust i dem.

måndag 28 januari 2013

Sikta mot stjärnorna



 

Här har jag försökt att arbeta med struktur i min journal. Med hjälp av silkespapper har jag fått till en skrovlig yta som jag sedan målat med Neocolor II-kritor och akrylfärg. Stjärnorna har jag accentuerat med lite glitter för att få dem att stråla.

tisdag 15 januari 2013

...och fler porträtt

 
Jaa, många ansikten blir det, men övning ska ju ge färdighet, så jag får väl hoppas på det :-)

måndag 7 januari 2013

Porträttkurs

</
Jag har gett mig själv en e-kurs i julklapp som lär ut hur man tecknar/målar ett porträtt. Det är otroligt duktiga Tamara Laport som håller i kursen "Fabulous faces" här.  Det är så roligt, och det är helt nytt för mig att teckna och måla, har alltid förlitat mig på min stämplar tidigare. Jag har alltid varit omgiven av konstnärliga människor och hela tiden jämfört mig med dem, och då konstaterat att jag inte kan. Kul med denna utmaning! I kursen får man lära sig att måla ett ansikte rakt framifrån,        ett 3/4-porträtt och ett profilporträtt. Här ovanför ser man några alster som producerats de senaste veckorna.






 
Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 2.5 Sverige Licens.